Thursday, 28 April 2011

Kesah kah ?? LoVe Sucks ..!



Kesah kah ?? Selama ney bella letak kn LOVE @ CINTA no1 .. apew yang bella buat bella akan utamakan BOY bella .. nak kua , nak makan ,nak mandi nak itu nak ini semua kene report .. kalo BOY bella tak bagi bella kawan dengan boy lain pun,bella ikot .. n terpakse la bella buat 1001 alasn yang tak logik untuk jaohi mamat tersebut .. haha .. bile tanya pew itu CINTA ?? sumpah setia bagai nak almari .. ucapan sayang bagai nak rak .. berjanji sane berjanji sini .. tapi tu sume hanya kata2 manis dari mulut sahaja .. entah lah .. kite setia bagai nak gabak ney .. sanggup buat bodo bile ramai cakap sombong la , bajet la 2 la ney la semate2 kerana setia kat dia .. ad mereka pikir ?? tak ade kan .. mereka tak pernah paham erti sayang .. belajar lah erti sayang dahulu apabila nak cakap sayang dekat orang 2 .. jangan buat orang 2 jadi orang yang paling stupid .. haha .. tak payah nak suck sangat la kan .. saje jew nak kn tittle yg gempak sikit ..

0 comments:

Post a Comment