Sunday, 29 May 2011

~ Typical Jejaka Zaman Kini ~


Typical boy zaman sekarang ~


Oke .. boy ney bella call MR L saje oke ..
dia ney bella kenal time bella photoshoot dengan dia kat butik ney .. dia ney da ada GF sebenarnya .. tapi dia cakap dengan bella dia tak ada GF .. oke la .. tak kisah .. last2 GF dia call bella tanya macam2 .. Very2 DAMN ..!~ sangat menyakitkan hati ..


PERBUALAN diantara bella n GF MR L  ~


me : eloo ..
GF : eloo ..
me : yes .. cari siapa ?
GF : i GF MR L ..
me : ha ? ooOoo .. oke .. knp yee call i ? Mane dapat no i ?
GF : now L mintk break ngan i coz sebab u ..
me : y sbab i plak ?
GF : dia pilih u berbanding i .. i da 2 years dengan dia tapi sjak akhir2 ney dia da xlyan i ..
me : sOo pew kne mngene ngn i lak ?
GF :sebab u la MR L mintak ptus dengan i ..




TTTEEeEeeeeeTTTTTTTTTT

Sebab bella kah ??
Ulang tayang sebab bella kah ??


hello?? kenapa erk .. dah ada gf ngaku single ? pas 2 bella juga dipersalahkan .. oh my gosh ! sooo anooying ..!BF anda yang menggatal mengaku single , saya juga kah yang di persalahkan ?? sangat tak adil la beb ..!~ jage BF anda elok2 oke ..  sikit pun saya tak heran dengan BF anda ..! saya sudaa ade BF yang terbek dari anda ..oke .. :)


macam - macam kerenah orang sekarang ney .. BF orang suka kaco gurl lain .. da ade GF ngaku single lagi .. tolong yew pakcik2 .. adik2 .. jangan nak menipu sangat la .. hargai jew pew yang anda ade .. tak payah nak cari orang lain ..


0 comments:

Post a Comment