Sunday, 26 June 2011

~ BER -shawl ~


Ha .. bagaimana wajah saya bilee bershawl ??
haha .. :)
ney bella pakai time pergi kenduri kat umah mak su bella ..
kelakar jew kan .. but bella like sOo much ..
yang kelakar  yew sume tak kenal bella ..
lain sangat kah ??
entah la .. sejak akhir - akhir ney tibe - tibe terlike sangat dengan shawl ..
macam nak pakai tudung ..
tapi bella tak sedia lagi ..
bella tak nak orang cakap bella kejap bertudung kejap tidakk ..
tak nak yew .. tak suka - tak suka oke ..
doakan bella yaa supaya pintu hati bella cepat terbuka untuk pakai tudung ..
sangat nice kan ..
bella suka tengok gurl yang bertudung ..
ASSALAMMUALAIKUM .. :)





Saturday, 25 June 2011

Saya Buat Dia Sedih ..!~


BELLA BUAT DADY SEDIH LAGI MALAM NEY ..
MAAF DADY ..!~
APA YANG SYG CAKAP ADALAH LUAHAN HATI SYG ..
DADY YANG SEDIH MUMY YANG NANGIS .. :'(
LAGI SEKALI MAAF DADY ..
MAAF .. MAAF .. MAAF .. MAAF ..!!~
MUMY SAYANG DADY ..
I NEED U DADY ..!~
I LOVE YOU ..!~
I MISH YOU ..!~

Penat ..!~


Ntah la .. ade jew masalah sejak akhir - akhir ney .. bella tak taw la kenapa dengan bella .. bella tak taw la pew bella fikir now .. ade jew bella tak puas hati dengan boy bella .. boy bella tu kadang - kadang suka buat bella fikir bukan - bukan pasal dia .. da taw bella kurang caye dia apa salah buat benda yang bella bolee caye dia 100% .. ney tak ,lagi wat benda yang bella selalu marah , merajok , geram .. grrrr !!!!~ penat la .. yew memang bella kuat merajuk .. cuba la buat benda yang bella tak fikir bukan - bukan .. tolong la dady .. syg da cuba nak paham dady , tolong la jangan buat benda yang syg tak suka .. hari - hari nak selisih paham , syg penat la dy .. memang syg sensitif ..!! syg akui tu sume .. tapi dady paham kan kenapa syg cam ney .. TOLONG YAA DADY .. SYG PENAT .. Maaf jika peragai syg wat dady tak tahan , sakit hati .. Maaf ..!!~ 

Friday, 24 June 2011

~ Takut ~


Story about kawan gurl bella .. bilee dengar story ney , bella lak yang rasa takot .. cam ney story yew .. dia baru putus dengan boy die .. sudaa 2 years diorang bercinta akhirnya putus jugakk .. nak taw sebabnya ?? boy die ney pun kawan bella jugak .. dia sambung study kat IKBN Bachok Kelantan .. yang kawan gurl bella ney keje kat seremban 2 .. kawan bella story kawan boy bella tu ada gurl lain .. tapi kawan boy bella tu tak ngaku .. sumpah setia la .. whatever la .. akhirnya diorang break jugakk .. tak serasikan .. yang peliknya baru 2 hari break kawan boy bella tu da ade NEW GF .. waaaa .. sangat teruk jew kan .. mule - mule memang bella kutuk bagai nak rak , alek-alek kawan gurl bella ney pun da ade NEW BF .. waaa .. kenapa dengan diorang ney ?? bukan nak cakap pew la .. cepatnya perasaan sayang diorang hilang .. senang - senang terima BOY/GURL len dalam life diorang .. tapi bia la hak diorang .. tapi story cam ney yang bella takot .. diorang da 2 years pun bole putus n senang - senang couple lain .. jujor bella risau bout hubungan bella dengan boy bella .. series risau .. entah la .. bukan nak fikir bukan - bukan but entah la .. macam - macam main kat fikiran .. dia jaoh .. jarang jumpa lak tu .. tak mustahilkan .. bukan nak mendoakan benda bukan-bukan tapi series bella takot .. takot dia tipu bella .. bella tak sedia lagi nak terima kedukaan dalam life bella lagi .. entah la .. bella hanya mampu berdoa supaya hubungan ney kekal .. bella bukan jenis cepat sayang orang .. tapi bilee bella da sayang , hanya dia jew .. tak de orang lain .. jujo bella says bella tak bolee nak caye 100% kat boy bella .. lelaki kan ?? manis dibibir saja .. memang kepercayaan penting dalam hubungan .. tapi .. paham - paham la .. kalau betul boy bella jujo dengan bella kepercayaan itu akan datang sendiri .. maaf yaa dady .. syg cyg dady sangat tapi jangan la macam syg jew yang terhegeh - hegeh kat dady .. series tu yang syg rase now .. macam syg jew terhegeh - hegeh kat dy tapi dady ?? emm .. sampai ade yang tanya,bf u tu series ke dengan u ?? i tengok u jew xcited dengan dia .. syg terasa taw .. tapi syg pendam .. tak penah nak luahkan .. tu syg badmood bilee dy reply mcg late , ade jew alasan dy .. kalo dy kat tempat syg kompom dy pun terasa cam tu .. entah la dady .. syg risau .. 1 jew syg mintak if dady ada gurl lain o da tak ada perasaan kat syg lagi dady cakap jew .. jangan tunggu lame - lame .. nanti lagi parah dy .. maaf yew dady fikir bukan - bukan sal dady .. syg mendoakan terbaik buat hubungan kita .. 

Thursday, 23 June 2011

Berubah kah Aku ??


Aku ..
adakah aku ??
berubah kah aku ??

Aku ..
adakah aku juga ??
lain kah aku ??

Tak pernah terlintas , terpikir oleh aku bahawa aku sudaa berubah ..
menjadi yang lain ..
apa yang berubah ??
apa yang lain ??

Maafkan aku jika kau kata aku sudaa berubah ..
berubah kah ??

Yaa ..!!! aku sudaa berubah ..!
aku berubah jadi seorang yang terlampau obses ..!!
obses pada kau ..
berubah hati .. dari sayang yang sedikit macam gula halus menjadi sayang banyak bagai gunung ..
berubah juga kah ??

Maaf ..!! jika kau tak paham aku ..
aku adalah aku ..
tolong hanya sekali aku harap jangan pernah ulangi perkataan BERUBAH ..
sesungguhnya aku tidak pernah berubah hati pada kau ..

Aku sayang kau teramat sangat ..
Aku cinta kau teramat sangat ..
Aku harap kau terakhir dalam hidup aku ..
Aku hanya mampu berdoa ..

~ Mengerti Hati Aku ~


Aku tak tau bagaimana caranya untuk memberitahumu.
                                  Tapi .. jujur aku katakan ..
ia berlaku sejak pertama aku bertemu kamu di YM ..
Aku tau dan fahami dengan sangat sedar ..
kamu akan datang dan bahagiakan hati aku ..
Ini adalah sebuah cinta yang begitu mengujakan pada awal yew ..
Sebuah cinta yang menderaskan degupan jantung pada awal yew ..
dan ini juga sebuah cinta yang menggembirakan hati ..
Tetapi ..
setiap percintaan ada manis dan ada duka yew ..
ia tidak seperti awal pertemuan kami ..
penuh dengan bahagia ..
walaupun cinta begini biasa terjadi,terlalu sederhana untuk dilalui ..
Tahu kah kamu ..
Aku terlalu ingin untuk melaluinya denganmu ?
kerana cinta ini menyebabkan aku benci kan kamu bila kamu tidak hiraukan aku ..
bukan benci kerana tidak sayang ..benci aku benci sayang ..
aku tak tahu bagaimana lagi harus ku lakukan ..
tapi kamu juga tahu , aku tak mampu hidup tanpa kamu ..
Oleh kerana aku tidak mahu membebankanmu,aku hanya mampu berada disisimu dengan sedih tanpa pengetahuan kamu ..
Kamu mungkin mau menyampaikan sesuatu yang berbeza dari ini,tapi bagaimana jika aku beritahumu dulu ..
yang aku .. sebenarnya ... aku cinta kamu ..?
Aku tak tau apa yang akan kamu rasakan nanti ..
hanya dengan cinta yang secara lisan tidak terkata,akankah kamu mengerti hati aku ? 
Aku cinta kamu ..
bukan mulut ku hanya berkata tetapi hati ku turut berbicara ..

Thanks Ayah ..!~


Ayah ..!~
thank you soOo damn much ..!~
waaa .. dapat bear ..
pergi keje pun masih ingat anak perempuan mu yang sorang ini .. :)
sangat sayang ayah ..!~
I LOVE MA FAMILY .

Gades Gilee Lensa !~








Saturday, 18 June 2011

19 JUNE 2011

~ HAPPY FATHERS DAY ~




* ZULKARNAIN BIN KASMURI *

&

* NUR HAFIZ FARHAN *


I LOVE U ALL SOOO DAMN MUCH !!~

Thursday, 16 June 2011

~ New Stupidity ..!~

At last ade juga masa nak update blog .. bella da start kjew 2 hari da..
kat mane ?? tu bia la rahsia .. bella kjew saja - saja nak isi masa terluang sementare tak shoot ney .. buat mase ney, tak ade pew yang best selain :~

TENSION ..
PENAT ..
BOSAN ..
NGANTOK ..
TAK ADE LIFE ..
KENA KACAU ..
KENE MACAM - MACAM ,NEY BOLE , NEY TAK BOLEE .. DAMN !!~


SEPANJANG KJEW TAK ADE APA YANG BELLA PIKIR SELAIN DADY KUH ..!!~
SANGAT MERINDUI DADY ..!~
KURANG MASA BERSAMA DADY ..
TAPI TAK APA ,HANYA KAMOO DI HATI MUMY ..!~
LOVE U DADY ..!~






Sunday, 12 June 2011

Kenduri ..!~


Hari ini umah jiran bella ade wat kenduri .. 
makan free lagi la .. da dua kali berturut - turut makan free ..
hehe .. yang kelakar yew semua terperanjat tengok bella pakai tudung .. haha ..
entah papew entah .. tu pun nak terperanjat ..
hehe .. hormat umah kenduri kan .. kene la pakai tudung .. :)
btw .. suke jew pakai tudung .. macam lengkap jew diri ney .. hehe ..
bile la saya bersedia nak pakai tudung ney ??
dear GOD .. bukakan la hati saya .. :)


Saturday, 11 June 2011

Nenek Bella .. :p




Kacak tak bella pakai spec ??
Like nenek - nenek kan ??
hehe .. :)

Thursday, 9 June 2011

T.I.P.S

Haha .. waa .. hari cintan cintun hari ney .. bella nak bagi tips persediaan date sikit khas buat kaum adam n kaum hawa .. :)

Tips ~ Apa yang perlu n apa yang tak perlu :


1 ~ Rancang terlebih dahulu : Inilah yang paling penting. Anda perlu merancang terlebih dahulu masa dan aktiviti yang ingin dilakukan apabila keluar dating nanti. Selain daripada itu, anda juga perlu lihat samada budget anda mencukupi atau tidak. Jika tidak, cuba buang mana-mana aktiviti yang tidak penting agar poket anda tidak tinggal habuk apabila balik ke rumah nanti.

2 ~ Pakaian jangan over : Semasa hendak keluar dating, hati-hati dengan pemilihan pakaian yang anda pakai. Adakah anda ingin pakai pakaian ala-ala hip hop, stylo mylo, funky, geek dan sebagainya?  Bagi saya, tidak perlu itu semua. Sudah cukup sekiranya kita memakai pakaian yang ringkas-ringkas dan nampak kemas. Pakaian yang dipakai itu tidak perlu terlalu over dan tidak terlalu selekeh. Anda perlu ingat, tujuan kita keluar adalah untuk pergi dating dan bukannya pergi ke event atau function.

3 ~ Teman dia GF/BF  kemana saja : Tidak sah kalau keluar dating tanpa Si Dia tidak singgah masuk ke kedai baju, kedai kasut dan sebagainya. Kalau dia nak singgah tu, ikut sajalah ke mana dia nak pergi. Kalau anda tak larat nak temankan dia, duduk sajalah di mana-mana kerusi yang ada dalam kedai itu. Saya selalu gunakan tips ni semasa di kedai kasut. Tetapi pastikan juga anda melihat ke mana dia pergi. Mana la tau kot-kot dia akan memanggil anda untuk berikan pendapat tentang baju ke, kasut ke, atau barang-barang yang dia nak beli. Walaupun boleh dikatakan 90% daripadanya memang dia tidak akan beli tetapi, at least dia berasa gembira apabila anda dapat teman dan melayan permintaan dia dengan sebaiknya.

4 ~ Berikan pendapat jika ditanya : Dan lagi satu, apabila ditanya untuk berikan pendapat, cuba berikan pendapat anda dengan seikhlas yang mungkin.

5 ~ Buat si dia GF/BF ketawa : Cara ini adalah bagus kerana bukan sahaja Si Dia akan berasa gembira malah ianya akan memberikan Si Dia kekuatan kerana andalah penyeri hidupnya apabila Si Dia berasa kesunyian atau pun keseorangan.




~ Petanda Wanita Jatuh Cinta ~

1~ Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya .

2 ~ Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya,lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3 ~ Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang(sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4 ~ Sekiranya seorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki,lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5 ~ Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya,dia akan cair seperti aiskrim .

6 ~ Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian .

7 ~  Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akan lakukan apa saja.

8 ~ Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

9 ~ Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

10 ~ Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan ! tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

11 ~ Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

12 ~ Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

13 ~ Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri !! jangan suka buat andaian sendiri .

14 ~ Selepas seorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

15 ~ Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya !!

16 ~ Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

17 ~ Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

18 ~ Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

19 ~ Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

20 ~ Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.



HARGAILAH INSAN BERGELAR WANITA SEPERTIMANA MEREKA MENGHARGAI ANDA .. :)

~ MR n MISS DOMOKUN .. ~


hehe .. cute kan domokun ?? like it .. cumil - cumil sangat ..!~
sekali imbas tengok cam muke ma bobo pulakk .. haha .. jangan marah dady ...
kan cute domokun ney ..
dady .. mumy nak domokun ney .. cam kat atas ney taw .. nak - nak jugakk ..



eiii .. gerammm ..!!~ damn cute la ..!~

Wednesday, 8 June 2011

~ He's ~

He's nice .. He's caring .. He's make me happy

And

I LOVE HIM SOO DAMN MUCH ..!~


ONLY U IN MA HEART ..!~


Sunday, 5 June 2011

Really Mish Him ..!


Satu hari tak mesej ..
waaa .. sangat rindu gilee ..
bella yang tak nak mesej ..
entah la .. 
bella tak taw kenapa dengan bella ..
adakah bella percaya kat STALKER FB tu ??
memang tak percaya coz kite tak kenal orang tu tapi ,,,
hati bella sakit ..
sakit sangat .. bilee pikir bende tu mesti nak nangis ..
tak taw kenapa ..
bella sangat rindu bobo bella ..
sangat rindu tapi bilee mesej hati jadi sakit , jadi sedih ..
macam - macam pikir ..
kunk macam - macam terlepas cakap ..
skang pun bella rasa hati dia da sakit dengan pagai bella ..
bella tak sampai hati pun nak wat dia cam ney .. tapi ... :'(
bella sayang dia sangat ..
tapi hati bella otak bella ney asik pikir yang bukan - bukan .. 
bella takot nak hadapi risiko akan datang ..
tak tahu laa .. sedihhh .. :'(

P/S buat dady kuh sayang ~ momo sangat rindu kamo .. momo tak marah kamo pun .. momo sayang bobo .. maafkan momo atas kelakuan n pagai momo terhadap bobo yaa .. alwayz love u soo damn much ..!~ mish u damn much dady ..!!~

Adakah ??


Saya tak tahu kenapa sejak akhir ney saya rasa lain ..
suatu yang berbeza ..
adakah saya ?? adakah dia ??
saya sendiri tak pasti ..
menyayangi dirinya adalah satu benda paling bermakna bagi saya ..
mencintai dirinya juga adalah benda paling bermakna dalam diri saya ..
dia semangat saya untuk saya teruskan dan sanggup tempuhi benda akan datang ..
dia adalah segala - gala bagi saya melainkan fmily saya ..
tapi sejak pertemuan hari tu,saya rase lain.. bukan perasaan saya .. tapi hati saya masih sakit ..
dengan layanan dia dan percakapan dia umpama saya hanya kawannya ..
pentingkah saya bagi dirinya ??
masih menjadi persoalan bagi diri saya ..
saya takot untuk terima dugaan akan datang ..
sangat takot ..
atau itu hanya pemikiran negetif saya ..
saya akui kite kena saling percaya dalam hubungan ..
tapi ,,,,
em thinking positif bella ..
jangan pikir bukan - bukan ..
better silent seketika ..
tak tahu nak tulis pew lagi .. dengan kesihatan tak mengizinkan ..
chalo ..!~


~ Kung Fu Panda ~



Hang out wif ma sibling's yesterday ..
pergi tengok kung fu panda .. 
waahhhxxx .. the best la ...
sangat best .. like thiz movie ..
demam - demam pon pergi jugakk .. now da terok da demam yew ..
tak larat gileee .. mate pedih , pale pening , sore sumbang mambang ..
ouchhh ... but i'm hepy .. :)
i love u hakim , hafizie , asyraf , haikal .. :)

Friday, 3 June 2011

Kawan kah Aku ?? GF kah Aku ??


Gades di atas ..
adakah dia kawan kamOo ??
adakah dia GF kamOo ??
sangat keliru bilee di sini ..
series gades di atas sangat keliru ..
jika gades di atas GF kamOo kenapa layanannya seperti seorang kawan ??
kenapakah ?? apakah ??
adakah manis ber 'WAK LU' dengan GF sendiri ??
waaahhxxxXxx ... hebat bahasa mu sayang ..
seperti layanan kawan kan ??
jangan kata ia sudaa biasa bagi pasangan couple sekarang ..
maaf yaa tapi ia tak biase bagi gades di atas ..
sangat - sangat tersinggung ..
tapi gades di atas abaikan ..
maaf jika gades di atas ber 'WAK LU' dengan kamOo ..
gades di atas nak kamOo sedar betapa sakitnya seorang wanita bergelar kekasih mendengarnya ..

Gades di atas ulangi sekali lagi ..
gades di atas bukan macam gades lain ..
maaf ..! gades di atas tak minat dengan layanan kasar ..
gades di atas bukan seperti gades - gades yang anda pernah couple sebelum ini ..
maaf sekali lagi ..
bukan nak kata gades di atas manja o mengada ..
tapi da memang itu sifat gades di atas ..
terserah kepada kamOo nak terima atau tidak ..
please jangan perlakukan saya seperti kawan - kawan kamOo .. :(
gades di atas perlukan layanan seorang lelaki yang bergelar kekasihnya ..






~ 2nd Date :) ~



Date/Day ~ 03 June 2011
Location ~ Terminal One & Seremban Parade
Aktiviti ~ Wayang , KFC , Shopping & MCD
Mood ~ Bahagia  :) )& Sedih :(


Bahagia sangat dapat jumpa dady .. terasa saya la gurl paling beruntung dapat sidia .. dady kuh sayang !!~ pergi tengok wayang wif ma dady .. tengok movie KARAK .. haha .. tak de lah seram sangat kan dady ?? haha .. bagai nak rak mumy tutup muka .. hehe .. dady nakal sangat pegang tangan mumy tak bagi mumy tutup muka .. dush3 4 dady ..!!~ haha .. dady nakal .. suka picit - picit hidung mumy .. mumy sayang dady ..!!! pas tu pergi mam KFC .. nyum .. nyum ... dap yew .. dady d'pakse mam sayor .. haha .. cian dady .. baru nak buli dady, dady da buli mumy balek .. di pakse yew mam cheese .. yeyeeekkk .. mam la jugak .. sayang kn kat dia .. :p .. pas tu pergi shopping .. TQSM dady pilih kan aksesori rambut mumy .. makin cantek mumy mu ini dengan aksesori yang dady pilih .. haha .. pasan sudaa .. :p .. 
Pas tu menapak pergi seremban parade .. sangat penat menapak .. jaoh lak tu .. tapi tak pew dady .. ade kamOo ilang penat mumy .. cehhhh .. haha .. poyo jew bella ney .. lepak MCD mam kentang goreng , milo ais , MCflurry cornetto cokelet .. :) .. dengan nikmat yew nikmati aiskrim tibe - tibe .... Jeng .. Jeng ... perang jepon bermula ... dady la .. suka cakap benda wat sayang terasa .. tawkan sayang cam ne .. bagi bie memang la bende kecik but bagi sayang bende tu besar .. sakit sangat hati .. tu satu hal .. pas tu bolee lak bla tinggal sayang sowang - sowang ..!! How dare u ..!! memang sedih gilee .. entah la .. sedih sangat .. dengan tak dapat snap pic same - same lagi .. myb dady tak mow snap dengan sayang kot .. tak pelah .. :( .. but series .. bahagia ade disamping kamOo DADY .. sayang cayang bie sangat .. TQVM sudi datang semata - mata nak jumpa sayang .. sayang hargai sangat .. maaf jika bie kecewe dengan sikap sayang .. maaf sangat if sayang tak bolee bahagiakan bie .. Alwayz LOVE U NUR HAFIZ FARHAN




MERISIK ...!!!~


Haha .. Kelakar kan bilee mendengar title di atas ..??
itu lah kenyataannya ..
bella telah dirisik pada 3/06/2011 .. hehe ..
sangat - sangat kelakar .. 
tapi sorry la yew .. bella da ade pilihan bella ..
bella nak bobo bella jew .. tak mow yang lain .. 
maaf yaa .. saya da ade pilihan saya ..
hanya dia jew dalam hati saya ..

Wednesday, 1 June 2011

Haha .. haha .. :p

Haha .. cian bobo bella .. bella saje buat2 marah .. nanti dia takot .. hehe .. bukan pew .. die suke mengelak bilee da janji nak bagi .. seperti snap PIC .. sepatot yew semalam da bagi tapi dia buat2 lupa .. ha .. now kene wat garang sikit .. bawu dapat pic .. tanpa disuruh pun pic sudaa sampai .. hehe .. MAAF BOBO KUH SAYANGSS ..!!!~






haha .. alooo cumill yew ..!~ :p