Friday, 24 June 2011

~ Takut ~


Story about kawan gurl bella .. bilee dengar story ney , bella lak yang rasa takot .. cam ney story yew .. dia baru putus dengan boy die .. sudaa 2 years diorang bercinta akhirnya putus jugakk .. nak taw sebabnya ?? boy die ney pun kawan bella jugak .. dia sambung study kat IKBN Bachok Kelantan .. yang kawan gurl bella ney keje kat seremban 2 .. kawan bella story kawan boy bella tu ada gurl lain .. tapi kawan boy bella tu tak ngaku .. sumpah setia la .. whatever la .. akhirnya diorang break jugakk .. tak serasikan .. yang peliknya baru 2 hari break kawan boy bella tu da ade NEW GF .. waaaa .. sangat teruk jew kan .. mule - mule memang bella kutuk bagai nak rak , alek-alek kawan gurl bella ney pun da ade NEW BF .. waaa .. kenapa dengan diorang ney ?? bukan nak cakap pew la .. cepatnya perasaan sayang diorang hilang .. senang - senang terima BOY/GURL len dalam life diorang .. tapi bia la hak diorang .. tapi story cam ney yang bella takot .. diorang da 2 years pun bole putus n senang - senang couple lain .. jujor bella risau bout hubungan bella dengan boy bella .. series risau .. entah la .. bukan nak fikir bukan - bukan but entah la .. macam - macam main kat fikiran .. dia jaoh .. jarang jumpa lak tu .. tak mustahilkan .. bukan nak mendoakan benda bukan-bukan tapi series bella takot .. takot dia tipu bella .. bella tak sedia lagi nak terima kedukaan dalam life bella lagi .. entah la .. bella hanya mampu berdoa supaya hubungan ney kekal .. bella bukan jenis cepat sayang orang .. tapi bilee bella da sayang , hanya dia jew .. tak de orang lain .. jujo bella says bella tak bolee nak caye 100% kat boy bella .. lelaki kan ?? manis dibibir saja .. memang kepercayaan penting dalam hubungan .. tapi .. paham - paham la .. kalau betul boy bella jujo dengan bella kepercayaan itu akan datang sendiri .. maaf yaa dady .. syg cyg dady sangat tapi jangan la macam syg jew yang terhegeh - hegeh kat dady .. series tu yang syg rase now .. macam syg jew terhegeh - hegeh kat dy tapi dady ?? emm .. sampai ade yang tanya,bf u tu series ke dengan u ?? i tengok u jew xcited dengan dia .. syg terasa taw .. tapi syg pendam .. tak penah nak luahkan .. tu syg badmood bilee dy reply mcg late , ade jew alasan dy .. kalo dy kat tempat syg kompom dy pun terasa cam tu .. entah la dady .. syg risau .. 1 jew syg mintak if dady ada gurl lain o da tak ada perasaan kat syg lagi dady cakap jew .. jangan tunggu lame - lame .. nanti lagi parah dy .. maaf yew dady fikir bukan - bukan sal dady .. syg mendoakan terbaik buat hubungan kita .. 

0 comments:

Post a Comment