Monday, 25 July 2011

~ 3rd Date :) ~


Date / Day ~ 23 Julai 2011 / Saturday
Location ~ Terminal One / Seremban Parade
Aktiviti ~ Wayang , KFC , Tengok CT Nurhaliza :)) , Mapley ( haha ... ) , Butik KW ..
Mood ~ Sangat - sangat bahagia .. :))

Weee .. sudaa lame gilee xupdate .. Now mow update time bahagia antara SAYA dan DIA .. :)) Series +++++ sangat - sangat bahagia dapat jumpa u dady .. series syg cakap .. lama gilee kot tak jumpa dady ..
weee sangat mish u taw dady .. really LOVE U DAMN MUCH ..!~ Only u sayangs !~ pergi tengok movie HARRY POTTER .. weee sangat sedap itu movie kan dady .. pas tu menapak pergi seremban parade tengok CT NURHALIZA ... weee .. SUMPAH SANGAT CANTIK ..!~ gileee2 cantikk kan dady .. tapi dady saya ney xmnt CT .. pas tu g lepak- lepak kat butik tempat bella kjew .. cian dady da merungut penat .. sOo lepak2 di butik dengan SI TEMBAM Eiqa Lola .. :)) Sumpah penat but sangat bahagia .. :)) BIE ..!! sayang suka bie manje kan sayang, layan kerenah sayang , sangat2 suka .. series CINTA MATI sama u DADY ..!~ 

Tuesday, 5 July 2011

Makin ..

Makin hari aku rasa dia makin jauh dari aku
dia bukan seperti aku kenal dulu

aku tak tahu aku kah yang berubah atau dia yang berubah
jujur sejujurnya aku lafazkan setitik pun aku tak pernah berubah

aku bukan gades yang cepat untuk berpaling pada yang lain
aku juga bukan gades yang senang nak manabur kaseh sayang

betul cakap orang ramai
belum dapat kejar
bile da dapat di biarkan begitu 
aku harap kau tak seperti itu