Saturday, 31 December 2011

Majalah PC 181 JANUARI 2012




TQVM to ABG RAJA ZEFRI & KAK CT NORDYNA

 WARGA BLOGGER JANGAN LUPE DAPATKAN MAJALAH PC 181 JANUARI 2012 :D

Thursday, 29 December 2011

You !


I miss you soo much . Miss call you DADY . Miss to talk with you . Miss to tell you i love you . Miss to tell you what happen to me . Miss to know what happen to you . Miss to laugh together . Miss to sad together . I miss EVERYTHING about you . I mean it . :'(
imissyoucapital 'P'


^
^
SUMPAH SANGAT STUPID PERASAAN MACAM NEY .
Setelah di hanyut TSUNAMI . Dia timbul balek secara mengejut . 

'salam....juz nk say smoge bahagie ngn boy baru...yg still tngu u..k la..doa kt sy slamat g dan balik k...2 jer sy mnx tlg...tc ye u..salam'

Tu jew mampu dia nak cakap . Bagai orang tak ade perasaan . Siapa aku ? Kayu ? Dinding ?
Untill now aku masih tunggu kau , sayang kau , tu jew kau mampu ? 3 bulan aku tunggu kau . Pew salah aku kat kau ? Kau pernah cakap if kau ade orang lain kau akan terus terang . Nampak sangat kan ? Sumpah kau buat aku macam sampah .  Bole lagi cakap semoge aku bahagia dengan BOY len . Apakah ? Kenapa kau buat aku cam ney ? Yess ! Aku benci kau . Kau caye ? Bodoh kalau kau caye . Aku masih sayang kau . Sikit pun aku tak pernah benci kau PAAN . Aku terpaksa cakap aku benci kau . Tapi sikit pun tak . Aku sayang kau . Sayang sangat . Kau taw macam mane perasaan aku bile nampak picture kau kat INBOX ? Hanya TUHAN jew tahu . Bahagia . Senang hati . Tapi tu yang kau bagi . Bodoh kan aku ? Super BODOH betul ! Mengharap kan lagi benda yang tak pasti . Da banyak kali aku cakap aku redho tapi secara tak sengaja kau muncul balek tapi kali ney aku betul - betul redho lepaskan kau . 
Aku nak orang yang aku sayang bahagia .
SUMPAH STUPID perasaan cam ney .




Tuhan .. kuatkan lah aku ya ALLAH.
aku dah tak berupaya .
aku lemah ya ALLAH  .
ampuni aku .. :'(

Monday, 26 December 2011

Photoshoot Wedding Nude For Majalah STAILISTA






 Nantikan MAJALAH STAILISTA BULAN JANUARI 2012 :D


Wednesday, 21 December 2011

Gemukk !


^
BELLA ZULKARNAIN sudaa gemuk !
Tu laa dia makan tak beringat dunia kan .
weeee .. WAJIB DIET !
pipi da semakin bulatt da macam pau kaya daa . 
LAI - LAI tengok picture si gumuk ney :D




LOOOKKKK !! PIPI SEMAKIN MEMBULAT !

Pelik Di Mata Saya :)


Dia AMERZ ABDULLA . Aku tak tau mane sempurnanya aku pada dia <--haha .. cam ayat drama petang-petang kat TB3 kan . Tapi entah . dia cakap dia suka & sayang  aku so aku just mark his word je -.-" . aku try jugak kenal pasti kenapa die minat aku . Aku ni nak cakap comel , cantek  jauh sekali (merendah diri amalan mulia ye anak-anak) Nak cakap baik , tersangatlah betul !(meninggi diri adakalanya digalakkan )  :D haha ..Tapi to be really honest , aku belum sedia dengan semua ini . Tapi aku pelik , banyak - banyak gurl kenapa BELLA ZULKARNAIN ney jugak yang dia nak . Jujur die ad semua tapi aku tak sedia lagi . Kadang - kadang terasa seramm sejuk aku tengok orang tukar relationship macam tukar UNDERWEAR jew . Tapi sebelum papew berlaku aku nak dia TANYA DIRI DIA sendiri . Bolee kew dia tahan dengan aku ney ? Dengan kerenah aku , dengan manja aku , dengan sifat sensitif aku ney ?  Tapi KALAU SAJA , ONLY KALAU OKE , kalau aku terima dia nanti boleh kew die pertahankan aku semasa semua orang menuding jari ke arah aku ? Boleh kew die jadi seorang lelaki yang terima aku seadanya . Bolee kew dia jadi seorang yang penyabar bilee aku merajuk , marah , geram aku ? Cuma aku takut , takut HUBUNGAN SEMENTARA yang menjanjikan sakit yang maha hebat :) . Papew pun aku harap dia bolee sabar sampai hati aku betul - betul sembuh untuk terima cinta yang baru . :') Kalau ada JODOH tak ke mana kan . :)

TQVM yaa still tunggu BELLA :D hargai sangat oke :) tapi MAAF hati BELLA tak TERBUKAK lagi untuk mana - mana lelaki :')bagi masa oke :)






Friday, 16 December 2011

ULTRAS SONG


Haha .. jangan nak gelak la kan . sukaa kot dengar lagu ney ..
cam gud2 pun ada .. haha .. suke3 .. HARIMAU MALAYA :)

ULTRAMAN saya KHAIRUL FAHMI . :D
miang keladi sudaa . haha ..

Kita Satu

Thursday, 15 December 2011

Dia TERCIPTA bukan untuk AKU :(


Takkan lagi aku menunggu,kau hadir didalam mimpi-mimpiku . Puasku mengharapkan dirimu seperti mereka yang punya cinta . Diriku tanpa dirimu,kau tempuhi penuh bahagia . Diriku mahu kau tahu..pedih ini kau tak terasa . Warkahku mengharapkan dirimu seperti yang aku kenali dulu . Setiaku menantikan dirimu,seperti setiaNYA terhadap diriku . Tapi ku melepaskan mu . Melangkah namun tak berdaya.. Terusku . Terus menunggu cinta yang takkan pernah ada . 

Kau hilang bagai di hanyut TSUNAMI . Tibe-tibe kau hadir ibarat SURPRISE yang ibarat RACUN menusuk terus ke dalam hati . Puaskah kau buat aku begini ? Kau hadir ibarat tidak ade rase bersalah di hati .
Kayu kah aku ? Patung kah aku ? Setia aku kau persende kan . Setia aku kau pijak - pijak kan . Mungkin salah aku yang terlalu menyayangi dirimu . Tapi sedikit pun kau tak pernah hargai .

Kenapa ucap cinta kalau hati tak suka
kenapa tabur janji kalau tak boleh tepati
kenapa bagi harapan kalau semuanya palsu
Suka ke tengok orang menangis ?
Gembira ke buat orang menderita ?
Bahagia ke tengok orang berduka ?
Kenapa ucap sayang ?
kenapa tabur janji ?

Sekarang aku boleh terima tanpa kau di sisi . Aku redho dengan apa ujian ALLAH beri kepada aku . Mungkin kau bukan jodoh ku . Kau bukan tercipta untuk ku . Kerana aku telah memilih cinta hanyalah satu . untuk dirimu ! Namun apa yang telah kau beri ? Benar .. lidah memang tak bertulang . Dulu kita berjanji tak akan pernah saling menyakiti . Beribu kata maafmu takkan merubah . Hati terlanjur terluka ! Selalu untuk mencuba dan terus mencari jalan untuk maafkanmu .Walau ku tahu semua hanya sia-sia . Ku sedar cintamu terlahir bukan untukku . Aku redho menerimanya walau hati terluka . 

STILL LOVE YOU CAPITAL 'P' . Sangat stupid perasaan begini ! :'(

Friday, 2 December 2011

Ombak Rindu


Sumpah Terbaikk OMBAK RINDU . Sedihh kott .Sumpah teringat time tengok NUR KASIH dengan u PAAN . SUMPAH rindu u . Dasar STUPID jew perasaan ney . RINDU pada yang TAK SUDI . hehe .. :') Bahagia jew tengok pasangan lain pergi sama - sama . Alangkah indah yew jika bella di posisi mereka . Hanya mimpi semata - mata :')
Tapi series sangat TERbaik movie ney . Best !

Aaron Aziz series jatuh cinte dengan u la :p

~ Hatyai ~

HATYAI THAILAND :)